Bruiloft Joost en Merel

Locatie

De hele dag is op een en dezelfde locatie: het ouderlijk huis van Joost.

Meliskerkseweg 4 te Meliskerke

Walcheren, Zeeland

Overnachten

Voor de meeste mensen zal Meliskerke niet naast de deur zijn. Bovendien wordt het een feest, dus dan is het fijn om niet ver meer te hoeven rijden. Wil je blijven slapen? Kijk hier wat de opties zijn!

Kleding

We vinden het leuk als je er feestelijk uit ziet.
Let op! De bruiloft is in een boomgaard, op gras. Dames: op hoge hakken zul je wegzakken in het gras, kies dus voor makkelijker schoenen.

In Zeeland schijnt altijd de zon... We hebben ervaren dat het ook altijd waait. Neem dus ook iets warms mee; iets wat overdag de wind wat tegenhoudt en 's avonds warmte kan geven.

Foto's / WedPics

Gedurende de dag en een deel van de avond zal onze fotograaf Sven aanwezig zijn om foto's te maken. We vinden het ook leuk als jullie foto's maken. Omdat we graag zelf kiezen welke foto's in de diverse social media verschijnen, vragen we jullie om gebruik te maken van de app Wedpics (In de Play store en App store). We zullen die foto's gebruiken om een informeel fotoboek te maken, naast het chique fotoboek met de foto's van Sven. Help ons om dit fotoboek te vullen door je foto's te uploaden in de app! Je kunt zelf ook eenvoudig vanuit deze app foto's opslaan op je telefoon. Ideaal dus om foto's uit te wisselen!

De ID van onze bruiloft is JoostMerel15815.

OV (fiets)

Neem de trein naar Middelburg en huur daar een fiets. Het is ongeveer 2,5 uur met de trein vanaf Utrecht en dan nog 9 km fietsen.